L1080922.jpg
003.jpg
Referenties

Voeding

Ontwikkeling en implementatie van communicatiestrategieën, inclusief audits, ontwikkeling van inhoud en uitwerking van de boodschap voor diverse doelgroepen (pers, klanten, consumenten, stakeholders …) van talrijke bedrijven en merken uit de voedingssector (Danone, Coca-Cola, McDonald’s, Unilever …).

Verenigingen & beroepsfederaties

Deelname aan de uitwerking van de communicatiestrategie en de ontwikkeling van inhoud voor de Belgische Federatie van de Voedingsindustrie (FEVIA), de Belgo-Luxemburgse Vereniging van Merkartikelfabrikanten (BABM) …

Verzekeringswezen

Automobiel

Bankwezen/Financiën/Vermogensbeheer

Opstellen van jaarverslagen voor diverse financiële instellingen, waaronder Groep Brussel Lambert (GBL), Capital & Finance – omgedoopt tot Delen Capfi, Bois Sauvage …

Chemie

Langdurige samenwerking met Cefic (European Chemical Industry Council) met onder andere de publicatie van talrijke brochures, leaflets en jaarverslagen, de organisatie van een tentoonstelling in het Europees Parlement en de samenwerking met diverse sectorgroepen van de Cefic.
Deelname aan de aanpassing en het ontwerp van de publieke site en het extranet van ICCA (International Council of Chemical Associations) www.icca-chem.org.

Cultuur

Distributie

Milieu/duurzame ontwikkeling

Fast moving consumer goods

Informatica

Lifestyle

Nationale en internationale openbare instanties, Europese instellingen

Creatie van de visuele identiteit voor de Persafdeling van het Europees Parlement (News Room), opzetten van evenementiële instrumenten voor het communiceren en verspreiden van informatie over de Europese verkiezingen, uitwerking van de strategie voor de visuele identiteit van de Bibliotheek van het Europese Parlement, enzovoort. In 2008 de uitwerking van de verjaardagspublicatie ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van het Europees Economisch en Sociaal Comité. Publicaties van brochures en andere documenten voor diverse afdelingen van de Europese Commissie en andere Belgische openbare entiteiten zoals het Brussels-Hoofdstedelijk Gewest …

Human resources

Horeca

15 jaar ononderbroken samenwerking met Quick Restaurants voor de realisatie en publicatie van het jaarverslag van de groep. Realisatie van het eerste MVO-rapport in 2007.

Gezondheid/Farmaceutica

Strategische begeleiding en ontwikkeling van inhoud voor organisaties en bedrijven uit de gezondheidssector (Wyeth Pharmaceuticals, Pfizer, Bayer …).

Diensten

Toerisme

Transport

Brussels Airlines: redactioneel beheer van de Franse en Nederlandse versies van de boordmagazines b.spirit ! (lange vluchten) en b.there ! (korte vluchten) in samenwerking met het bureau Ink-publishing in Londen dat verantwoordelijk is voor de publicatie.
Strategische begeleiding en coördinatie van de perscommunicatie voor Thalys International.
 
© edito3 sprl/bvba