002.jpg
002.jpg
edito3

Over edito3

edito3 zet uw ideeën en communicatieprojecten om in woorden en beelden die  overeenstemmen met de strategie van uw bedrijf of uw organisatie.

In een eerste fase nemen wij de tijd om te achterhalen wie u bent en waar u voor staat. Wij stellen alles in het werk om uw bedrijf, uw bedrijfscultuur en de sector waarin u actief bent te leren kennen via een combinatie van doorgedreven analyse, leergierigheid en zin voor synthese. Wij analyseren uw omgeving en uw ervaring en stellen u op basis daarvan een inhoudelijke strategie voor.

Dankzij onze beheersing van de talrijke facetten van het schrijfproces slagen we erin een specifieke stijl aan uw boodschap te geven. Woorden worden zorgvuldig gewikt en gewogen, waardoor ze een optimale impact hebben op uw doelpubliek. U kunt bij ons terecht voor bedrijfs- of marketingteksten, reportages, interviews, information retrieval, syntheses, storytelling, rewriting, taalkundige aanpassing, enzovoort.

En omdat ook het beeld essentieel is, bieden wij u advies en diensten op het vlak van grafische vormgeving en lay-out, zowel voor gedrukte communicatie als voor webpublicaties, en begeleiden wij u tot aan de aflevering van het afgewerkte product.

Onze missie

edito3 is een nieuw consultancybureau opgericht door 3 personen uit de wereld van de communicatie dat zijn diensten op het gebied van inhoudelijke strategie en redactionele communicatie ter beschikking stelt van bedrijven, instellingen en verenigingen. Wij helpen hen met het formuleren van een inhoudsvolle boodschap via de analyse van hun behoeften en het ontcijferen van hun wereld. Op die manier slagen we erin om samen met hen de meest doeltreffende inhoud te creëren en een sterke strategie voor geschreven of multimediale communicatie uit te werken.

Onze doelstelling is om via de coherentie van boodschappen en beelden de visie die organisaties hebben van zichzelf en van hun omgeving uit te dragen.

Om hierin te slagen, steunen wij op onze waarden: ethiek, openheid, creativiteit, innovatie en ontplooiing.

 
© edito3 sprl/bvba