L1080922.jpg
003.jpg

Beeld

Omdat het beeld de gemeenschappelijke taal van de mensheid is, moet een coherente boodschap worden vergezeld van een sterk visueel concept. Een beeld spreekt boekdelen en is onmiddellijk aanwezig in de wereld. Het doet tijd en ruimte vervagen.

Design, grafische vormgeving en iconografische taal (web of print) zijn instrumenten die het imago van uw organisatie bepalen en waarbij permanent gependeld wordt tussen het idee (plan) en de uitvoering (weergave).

Gedrukte communicatie

Ondanks de opkomst van het internet zijn gedrukte teksten nog steeds zeer belangrijk in het communicatieproces … ze blijven essentieel voor de organisatie eenmaal de boodschap, de inhoud en het creatieve concept zijn bepaald in overeenstemming met de corporate identiteit en strategie. edito3 helpt u met het opstellen en opmaken van jaarverslagen, bedrijfsbrochures, nieuwsbrieven, magazines ... evenals met alle processen die daarop volgen: correcties, proeflezen in de verschillende vereiste talen, keuze van het papier, opvolging van het druk- en productieproces ... tot aan de aflevering van het afgewerkte product.

Webcommunicatie

Het web is uitgegroeid tot een onmisbaar communicatie-instrument en maakt het mogelijk om op een interactieve en snelle manier specifieke doelgroepen te bereiken.

edito3 begeleidt u bij het opstellen en structureren van de inhoud, de architectuur en de organisatie van pagina’s, de structuur van de menu’s en het navigatieprincipe, dit alles rekening houdend met de technische beperkingen en specificaties die inherent zijn aan het proces.

edito3 kan met de hulp van een webdesigner een nieuwe grafische vormgeving uitwerken die aansluit op de visuele identiteit van uw bedrijf.

Video

Omdat video is uitgegroeid tot het medium waarmee bedrijven en hun medewerkers hun verhaal vertellen, is dit een ideale manier om op een snelle, eenvoudige en ludieke manier te communiceren.

Wat u ook wenst – een vodcast, een reportage, een institutionele film – edito3 helpt u met het formuleren van uw boodschap en coördineert het scenario en de productie in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf.

© edito3 sprl/bvba